Tractaments facials

Contacte

Tractaments facials

Estem especialitzats en tractaments facials, per la qual cosa comptem amb una àmplia varietat de serveis que s'adapten a cadascuna de les necessitats dels nostres clients i clientes.

Higiene facial

Ens encarreguem de la preparació i neteja de la pell perquè aquesta es trobi més pura i brillant. Realitzem així mateix exfoliació, peeling, vapor ozó amb extracció, vitamina amb massatge i màscara. Donem tots els passos necessaris per a una adequada higiene facial, perquè el teu rostre llueixi més sa.


Amb la tècnica professional de la higiene facial s'eliminaran les impureses acumulades en la zona. És recomanable que la realitzis amb freqüència en funció del teu tipus de pell. No oblidis hidratar el teu rostre sovint amb una bona crema.

 

Durada: 75 minuts


Preu: 69€

Dermapen

Dermapen consisteix en un tractament utilitzat per a fomentar la producció del propi col·lagen del client. Ha demostrat alta eficàcia en la reducció d'arrugues, línies d'expressió, cicatrius, marques per acne, minimització d'estries i més. És un dels tractaments que recomanem en molts casos pels seus bons resultats.

 

Durada: 60 minuts


Preu: 69€

Acupuntura facial

Aquest tractament consisteix en una medicina tradicional xinesa en la qual s'insereixen agulles fines que generen col·lagen i elastina, augmenten el to muscular de la pell, hidraten i milloren els problemes de taques. Estimula els punts energètics principals. L'acupuntura facial és un tractament molt utilitzat en l'actualitat per a mantenir la teva pell més radiant.

 

Durada: 60 - 90 - 120 minuts


Preu: des de 50€

Koubido facial

Aquesta és una técnica de massatge Kobido desenvolupada durant segles per a revitalitzar i rejovenir la pell del rostre, donar forma al seu contorn, eliminar toxines, reduir les arrugues i millorar la circulació sanguínia i el flux limfàtic. Amb aquest tractament s'aconsegueix que posteriorment es redueixin arrugues d'expressió, ulleres sota els ulls i inflor facial, així com que la pell  tingui més llum, entre altres millores estètiques del teu rostre. És una bona manera de combatre els signes d'envelliment.

 

Durada: 60 minuts


Preu: Desde 50€

Bbglow

Es tracta d'una de les últimes innovacions de bellesa antienvelliment sorgida a Corea del Sud. Consisteix en una base semipermanente per al teu rostre que usa tecnologia de nanoagujas, científicament provada, per a infondre la crema BB amb color rica en nutrients de manera segura en la capa superior de la pell.

 

És una efectiva tècnica de rejoveniment facial amb resultats immediats en la teva pell.


Durada: 60 minuts


Preu: 69€

Indiba Facial (radiofreqüència/diatèrmia)

El pas del temps, la contaminació, el sol... són factors que acceleren l'envelliment cel·lular, especialment les del rostre, exposades a les agressions externes.
INDIBA Deep Beauty ajuda a regenerar les fibres de col·lagen i elastina, emplenant la pell, disminuint les arrugues i millorant els signes d'envelliment. Una solució efectiva que:

 

• Redueix les arrugues i línies d'expressió.
• Millora la hidratació i lluminositat de la pell.
• Augmenta l'elasticitat.
• Tibant les parpelles i aixeca les celles caigudes.
• Millora l'àrea al voltant dels ulls (bosses, ulleres i arrugues).

 

Durada: 60 minuts


Preu: 69€

 

Adquirint un pack de 5 sessions, li regalem una.

(amb tots els tractaments facials)

També realitzem altres tractaments facials com peelings químics, peeling carboni etc...
Consulta'ns!

Et assessorem en els millors tractaments facials!