Tractaments corporals

Contacte

Tractaments corporals

Som professionals en tractaments corporals, per mitjà dels quals podem ajudar-te al teu benestar en general i potenciar la bellesa del teu cos. Els nostres professionals s'han format i especialitzat en els principals tractaments que oferim en el nostre centre.


Comptem amb una àmplia experiència en diferents tractaments, a més de disposar de tecnologies i eines d'última generació per a aconseguir els millors resultats en cadascun d'ells.

Massatges

En el nostre centre trobaràs el massatge que més s'adapta a les teves necessitats, fins i tot relaxants o massatges amb els quals eliminarem les contractures. Ens hem especialitzat en les millors tècniques per a aconseguir els objectius que busquem en cada cas.

Drenatge limfàtic

El drenatge limfàtic manual es tracta d'una tècnica de massoteràpia consistent a aplicar suaus massatges sobre diverses zones del cos amb la finalitat de millorar la circulació de la limfa i afavorir amb això el sistema limfàtic.
Durada: 30 minuts - Preu: 38€
Durada: 60 minuts - Preu: 50€

Pressoteràpia

La pressoteràpia Sorisa és una tècnica mèdica indicada amb la qual podem aconseguir un drenatge limfàtic en persones amb problemes mèdics i estètics, com a cames cansades, edemes, aranyes vasculars, cel·lulitis, alteracions en el sistema circulatori i acumulacions de greix. Aconseguim molt bons resultats amb aquest tractament i el notes immediatament.

 

Durada: 30 minuts - Preu: 25€

Tècnica Rollaction

Rollaction és un nou sistema de massatge fisioactiu, inspirat en recrear els moviments de les mans del massatgista.

 

Aquest tractament és capaç d'arribar als teixits més profunds, com el teixit adipós i la musculatura, on es troba la cel·lulitis més rebel.

 

Durada: 60 minuts - Preu: 50€

Necessites un bon tractament corporal en Girona?

Tècnica Lpg

És un tractament no invasiu/indolor que actua sobre el cos produint un efecte reafirmant, remodelant i anticel.lulític. Consisteix en l'aplicació al pacient d'uns rodets motoritzats i independents que permeten realitzar una mecanització tissular òptima i personalitzada, amb un mobilització del greix resistent i reactivació de la circulació sanguínia i limfàtica.

 

Durada: 35 minuts - Preu: 40€

Vibroteràpia

La vibroteràpia és l'aplicació de vibracions mecàniques per mitjà d'un aparell vibratori específic, a nivell superficial, sobre un múscul lesionat o un tendó que s'ha de tractar. També es realitza la vibroteràpia estètica, que indueix la contracció muscular del cos per a cremar greixos, aprimar, millorar la tonicitat, les defenses immunitàries i estimular els intestins.

 

Durada: 45 minuts - Preu: 45€

Indiba corporal

Radiofreqüencia corporal,reafirma,redueix i tonifica.


Durada: 50 minuts - Preu: Desde 47,50€

Oil massage

Massatge corporal de cap a peus, amb olis essencials. ideal per fer un regal a una persona estimada.


Durada: 75 minuts - Preu: 69€

Peeling corporal

El peeling corporal és un tractament a base de sals per a facilitar l'eliminació de cèl·lules mortes i suavitzar la teva pell. Per mitjà de l'exfoliació, les sals minerals eliminen les cèl·lules mortes i les impureses, afavorint així la circulació sense provocar danys a l'epidermis.

 

Durada: 60 minuts - Preu: 50€


Peeling+Massatge: Durada: 90 minuts - Preu: 89€

Massatges SLIM

--Drenants
-Reafirmants
-Reductors
-Anticel·lulítics

PACKS AMB PREUS ESPECIALS

 

SLIM BODY: Massatge corporal (cames, abdomen, braços i esquena)
55min detox - Preu 89€


SLIM +: Massatge localitzat (massatge cames,malucs i glutis)
55min anticel·lulític i reductor - Preu 80€


SLIM: Massatge localitzat (abdomen, cintura i esquena)
45 min drenant, reductor i defineix silueta - Preu 75€

 

Tenim packs de 10 sessions a tots els corporals amb descompte. Informa’t!

(excepte en oil massages y peeling corporal)

Necessites més informació sobre els tractaments corporals que realitzem? Posa't en contacte amb nosaltres!